Website error / wrong information


#1

If you find a website error or wrong information on the website

  1. paste the link
  2. file the error

add an @projectbananapi so he gets an information.


#2

http://www.banana-pi.org/m2plus.html at the bottom of the link

Wifi onbaord. Blue onbaord.

correct: WiFi onboard Bluetooth onboard

@projectbananapi


(zhiz z) #3

Thanks for pointing out the mistakes.


#4

you missed the error in: onboard


#5

@projectbananapi and @sinovoip must be the same person. Both do not take care to be correct in writing.

This is a lousy job, english is not my mothertongue but there is google-translate to support you if you are unable to recognise typing error.

WiFi onboard. Bluetooth onbaord.


(zhiz z) #6

@Tido You see, I am still perfecting my mastery with the keyboard at 73 WPM.


#7

Hi,

What did you change on the CMS, if you click on the picture it does no longer get big ?? Can you fix this?


(zhiz z) #8

Hmmm. The forum needs to be updated. I will do that asap.


(zhiz z) #9

I also believe it is a forum software update. I did not alter any settings.


#10

Well, I have set the parameter of the embedding link of the picture that it is smaller (standard size is way too big). If you look here, it still works - something doesn’t work…


#11

it still does NOT work, what is your understanding of ASAP ?


(zhiz z) #12

I updated the forum. But it does not fix the problem. The thing is if u upload a big picture the frame will show up, for a small picture it will not.


#13

@sinovoip, what did you do - that ALL posts have moved down and all this old stuff (image news from 2015) is now on top. This is terrible @lionwang, did you see that. Will you please ask the person to fix this.

Just klick here to see: http://forum.banana-pi.org/latest


(bpi team) #14

we move all banana pi image to image dir. noted it ,and will try to fixed it .


#15

Can you do a mass-change in this folder and edit the file- or the post-date ?


#16

Nothing happend - I am sorry you cannot fix the mess you did with all the images.


Well, I have something else you can try to fix, wrong information here: https://bananapi.gitbooks.io/banana-pi-bpi-r2-open-source-smart-router/content/bpi-r2-power-interface.html

The R2 uses a 12v supply with a 2.1 x 5.5 mm connector - at least a 2 amp supply is needed. source: https://forum.armbian.com/index.php?/topic/4567-banana-pi-r2/&do=findComment&comment=37575

@lionwang said you would be supportive and do your best for correct information. Please show us customer.